Batų Raišteliai Bama 120cm Rožiniai 052565-1

3,00

Vidutinio pločio kokybiški batų raišteliai pagaminti iš sintetinių medžiagų. Puikiai tinka įvairiems batams ir suteikia jiems stilingą akcentą.

 

Sudėtis: 100% poliesteris.

Ilgis: 120 cm.

Spalva: rožinė.

052565-1 Kategorija: Žyma:
Dalintis

Kokybiški ir Patvarūs Rožiniai Batų Raišteliai Jūsų Avalynei

Bama 120 cm ilgio rožiniai batų raišteliai (052565-1) yra puikus pasirinkimas tiems, kurie ieško kokybiškų ir patikimų batraiščių savo avalynei. Šie raišteliai yra pagaminti iš sintetinių medžiagų, todėl jie yra atsparūs tempimui, lengvai užrišami ir ilgai išlaiko formą.

Pagrindinės savybės:

  • Atsparumas tempimui: Batraiščiai pagaminti iš 100% poliesterio, todėl jie yra itin patvarūs ir ilgaamžiai. Raišteliai atsparūs tempimui ir slydimui, todėl puikiai tinka kasdieniam naudojimui.
  • Vidutinis plotis: Su 9-10 mm pločiu, šie batraiščiai idealiai tinka įvairių tipų batams – tiek sportiniams, tiek kasdieniams.
  • Lengvas naudojimas: Raišteliai lengvai užrišami ir išlaiko savo formą net po ilgalaikio naudojimo. Jie padės jums greitai ir patogiai užfiksuoti batus taip, kaip jums patinka.

Specifikacijos:

  • Ilgis: 120 cm
  • Plotis: 9-10 mm
  • Sudėtis: 100% poliesteris
  • Spalva: Rožinė

Šie rožiniai batraiščiai suteiks jūsų batams nepakartojamą išvaizdą ir išryškins jūsų asmeninį stilių. Pasirinkite Bama batraiščius ir mėgaukitės patikimu bei stilingu sprendimu savo avalynei.

Užsisakykite dabar ir suteikite savo batams nepakartojamą išvaizdą!

Pasirinkite iš mūsų plataus spalvų asortimento ir raskite tobulą porą savo batams. Užsisakykite internetu dabar!

 

 

Spalva

Rožinė

Populiarios prekės
Krepšelis 0
Žiūrėtos prekės 4
Prekė įsiminta!

Jums taip pat gali patikti...

Pirkti daugiau View Cart Checkout